POLITICA SOCIAL NO ELECTORAL

POLITICA SOCIAL NO ELECTORAL

Notapor TIO CANYA el 26 de Octubre, 2006 - 6:53 h.

El secretari general del BLOC, Enric Morera, li ha preguntat aquest matí a la Consellera de Benestar Social, Alícia de Miguel, si l’anunci que ha fet d’estendre a altres municipis el model d’allotjament d’immigrants en mòduls prefabricats que ha posat en marxa la Unió de Llauradors i l’Ajuntament de Torrent afectarà a municipis governants pel seu partit, el Partit Popular.

El candidat del BLOC a la presidència de la Generalitat ha saludat molt positivament esta iniciativa encaminada a facilitar les condicions de vida als treballadors immigrants i ha assenyalat que aquest ha de ser el missatge positiu que cal donar a la societat respecte el complex fenomen de la immigració i, en cap cas, el missatge de la criminalització i de l’alarmisme social que el PP llança per una políticament estrictament electoralista.

El candidat del BLOC a la presidència de la Generalitat li ha reclamat a Alícia de Miguel que detalle el més prompte possible els ajuntaments que estarien disposats a acollir una inciativa d’aquest tipus i li ha exigit que treballe perquè València siga un d’aquests.

En aquest sentit, Morera ha manifestat que València té aquest deute, sobretot pel trist espectacle que la ciutat dona amb els immigrants al vell llit del riu. “Seria intolerable que València no liderara iniciatives que milloraren la situació de la població immigrant, amb el sol que té a la seua disposició l’Ajuntament per instal•lar mòduls prefabricats. En tot cas, si València ni cap gran municipi governat pel PP acaba acollint unes instal•lacions d’aquest tipus entendrem quin és el compromís de la dreta amb els immigrants i, sobretot, que la consellera només s’ha fet la fotografia en una iniciativa que li és totalment aliena”.

Els immigrants són necessaris, ha assenyalat Enric Morera, qui ha recordat els nombrosos informes que apunten que caldran més immigrants en els pròxims anys per cobrir la demanda de llocs d’ocupació al País Valencià. En aquest sentit, Morera ha destacat el realisme i l’alt grau de responsabilitat que ha demostrat La Unió de Llauradors, ja que no sols es preocupa de reivindicar un futur digne per a l’agricultura, sinó que s’ha mullat un problema de caràcter social com és l’allotjament dels immigrants, una política de futur.

Morera ha explicat que el seu partit aposta perquè les polítiques migratòries contemplen l’horitzó de garantir una vivenda digna als immigrants que venen a treballar al nostre país, però sabem que, mentre això no siga possible –i amb el PP no ho serà–, la iniciativa de La Unió i l’Ajuntament de Torrent és un primer pas.
TIO CANYA
 

Re: POLITICA SOCIAL NO ELECTORAL

Notapor martapons el 20 de Marzo, 2017 - 12:31 h.

Los del BLOG no saben lo que significa la palabra política, que está bien definida . Política significa cumplir lo que prometes. Yo puedo llegar a un congreso de los Diputados en calidad de oposición y decir que voy a bajar los impuestos, a subir las pensiones, los salarios y a acoger a todo el mundo que venga de fuera. Pero luego hay que cumplir, cosa que no creo que hagan. Crear una sinergia entre los poderes legislativo, ejecutivo y judicial para favorecer a los ciudadanos de una democracia es más complicado de lo que parece.
Última edición por martapons el 28 de Agosto, 2018 - 16:30 h., editado 1 vez en total
martapons
 
Mensajes: 2
Registrado: 20 de Marzo, 2017 - 12:26 h.

Re: POLITICA SOCIAL NO ELECTORAL

Notapor josemartin20 el 1 de Septiembre, 2017 - 14:19 h.

Pues si bien dicho y para ser político hay que tener mucha psicología aparte de más cosas, tema que no muchos tienen.

Saludos.
josemartin20
 
Mensajes: 1
Registrado: 1 de Septiembre, 2017 - 14:16 h.

Re: POLITICA SOCIAL NO ELECTORAL

Notapor kartonverde el 3 de Septiembre, 2017 - 22:13 h.

Y también añadiría algo llamado ética y moral, algo que se esta perdiendo y que prácticamente han quedado en el olvido.
kartonverde
 
Mensajes: 3
Registrado: 31 de Agosto, 2017 - 23:26 h.

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados