Recordant VICENT ANDRES ESTELLES

Recordant VICENT ANDRES ESTELLES

Notapor Alzira el 27 de Marzo, 2013 - 18:37 h.

La mostra Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances, arriba al Centre

Cultural Tívoli de Burjassot

Vicent Andrés Estellés torna a ser protagonista de la vida cultural de Burjassot. El poeta del poble, el fill del forner estarà molt present novament en el municipi des del pròxim 27 de març en el Centre Cultural Tívoli amb l'exposició realitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) per commemorar l'any del poeta, Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances.

La inauguració, que comptarà amb la presència de l'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, del president de l'AVL, Ramón Ferrer, del comissari de la mostra Josep Palomero i els diferents representants de l'Equip de Govern municipal, serà el dimecres 27 de març a les 19 hores en el Tívoli.

Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances mostra no solament la producció poètica de l'autor burjassoter sinó també, la seua vida familiar amb panells en els quals es realitza un repàs en imatges des dels seus anys d'infància i joventut fins a la seua mort; un recorregut per la seua vida en la qual no faltaran tampoc els objectes personals del poeta, com la seua ploma estilogràfica, la seua màquina d'escriure o el seu carnet de periodista, entre uns altres. Així mateix, a través de llibres, entrevistes i documents, es recorre la biografia i l'obra de l'escriptor i la seua relació amb la ciutat de València.

Després de la inauguració de la mostra, que es podrà visitar del 28 de març al 5 de maig de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i els dissabtes de 17 a 21 h, tindrà lloc la representació de l'espectacle De mà en mà, un recital de poemes de Vicent Andrés Estellés a càrrec de l'actor Francesc Anyó, amb experiència en teatre, televisió, curtmetratges o lectures dramatitzes, entre altres gèneres, i del músic Miquel Juan.

De mà en mà és un espectacle en el qual poesia i música s'entremesclen i es fusionen per fer arribar l'espectador, amb una senzilla posada en escena, l'essència dels poemes d'Estellés. Amb música en directe o amb la música del propi Juli, Francesc Anyó recita versos estellesians amb una expressivitat singular i atractiva. És, en definitiva, un recital en el qual es recrea l'imaginari vital d'Estellés.
Alzira
 
Mensajes: 703
Registrado: 4 de Agosto, 2011 - 22:18 h.

Hi

Notapor corwvinnn el 22 de Julio, 2013 - 18:10 h.

Heya i’m for the initial time here. I found this board and I to locate It truly valuable & it helped me out a whole lot. I hope to supply something back and aid other people such as you helped me.
- see also... wozki dzieciece wózki dziecięce, by wozkiennsourenseon.
it's nice for free time
corwvinnn
 
Mensajes: 153
Registrado: 29 de Junio, 2013 - 16:45 h.
Ubicación: Deutschland

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados